pewnie ze tak, ja taka mam, zakladalem w lipcu. Nie jest to identyczna jak tych fabrycznych, ale praktycznie taka sama. Fabryczna ma moim zdaniem drobiejsze szwy i odrobine delikatniejszą skóre. W przypadku tego ostatniego to mam lepsza, szew to tylko estetyka. Jakby co to moge u chlopakowz Sunny Ci taka kierownice zalatwic.
Co mnie trochę drażni w moim nowym aucie...
Zwiń
X
-
lec
-
Kiera za cienka... Fakt...
Wycieraczka kosztuje 500 zł (w opcji)
Generalnie siedzi się trochę jak na krześle... Nie czuję w Tourze takiego "opatulenia" jak w nowej O, czy Fabii Sportline... Choc tam, to zasługa zajebistych foteli k
Największy plus, to oczywiście silnik i generalnie bezawaryjnosc :diabelski_usmiech
W OII za daleko od ręki są awaryjne...
I podłokietnik, który zasłania ręczny :wink:www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Brak tych lampek z tylu to hanba
Z przodu durna jedna zarowka .
Wyminilem lampke na taką od SuperB . Teraz tj mistrz, a z tylu... mam teaz latarke od Tuarega zamiast zapalniczki
Zaluje ,ze nie dolozylem do zielonych szyb i do szyberdachu,podgrzewanych dysz oraz spryskiwaczy lamp. Ale Octavia Drive to dobry wybor .nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
Komentarz
-
-
Z przodu durna jedna zarowka .O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
mi w mojej octavi nic nie brakuje oprucz xenonkow(ktore juz w niemczech sie szukaja)
chcialem tez skore ale jechalem L&K w lecie i ciesze sie bardzo ze jej nie ma bo tylek mi sie caly spocil i przykleil do fotela :twisted:
z rzeczy ktore mnie denerwuja to jest tylko JEDNA :!: chu..we spasowanie plasikow
mam prawie 100kkm wiekszosc po wroclawskich drogach
i autko chalasuje okropnie (ostatnio deska rozdzielcza pod szyba z prawej strony zaczyna halasowac :evil: )
in wedlug mnie jest to najwiekszy minus octavi
najwiekszy i jedyny :twisted: :!: :!: :!:
Komentarz
-
-
Ja mam pakiet na bezdroża, jestem z niego bardzo zadowolony. Niestety kosztował trochę. A brakuje mi wielofunkcyjnej kierownicy. jakoś nie pomyslałem no i nie mam a zakładać teraz nową to straszne koszty więc sobie daruję. No i skóra na kierownicy to podstawa.
Autorus :szeroki_usmiechhttp://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Budowa mojego domku MURATORZE
----------------------------------------------------
Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftBo jest zimno, plastiki sa przemrozone to halasuja. Jak sie ociepli to im przejdzieO ortografie dba FF.
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ThundiZamieszczone przez MaicroftBo jest zimno, plastiki sa przemrozone to halasuja. Jak sie ociepli to im przejdzie
Wracając do tematu to mi brakuje w moim aucie porządnych foteli. Generalnie kupiłem biedną wersję Drive i nie oczekiwałem wypasu, ale marzą mi się fotele recaro z r32 kLeon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
-
panowie, nie tylko wroclaw i nie tylko Ziajka, tak jest #@$wa wszedzie!
zeby nie calkiem OT to mnie ostatnio wkurza (oczywiscie pewnie przez ten mroz) skrzypienie tego tunelu\cokolu z ktorego wystaje dzwignia zmiany biegow, na tym zimnie halasuje niemilosiernie!!!saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
panowie, nie tylko wroclaw i nie tylko Ziajka, tak jest #@$wa wszedzie!
sory za OTO ortografie dba FF.
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
codziennie jade klecińską co najmniej dwa razy (średnio wychodzi z 4 razy) i szlak mnie jasny trafia. Co więcej: jadę ok 8 rano na Akademię i co widzę ? korek na początku wiaduktu, gdyż panowie od Ziajki postanowili zabrać się za łatanie z samego rana. Wyautowali pas w jedną stronę na wysokośći 15m od połączenia dwupasmówki z jednopasmówką. Co za wściekłość mnie ogarneła. Oczywiście sprytny klocek na światłach koło orlenu w prawo, bocznymi wzdłuż klecińsiej za ekranami i po chodniku . Pomyślałem: Oki, niech już będzie, przynajmniej jak będę wracał, to dziur nie będzie. I co ? wracam ok 15. Panów już oczywiście nie ma, ale dziury są! Niewiadomo zatem co robili.... :evil: :evil: :evil: :evil:
Komentarz
-
-
i tak dalej będzie dopółki nie będą dawać porzędnych gwarancji na 10-15lat. Do tego jeszcze dobre ubezpieczenie firmy. W niektórych przypadkach nasz Wrocławski ZDIK wymaga takiego ubezpieczenia, że jak się coś stanie to w ciąg 3 dni otrzymają kasę od ubezpieczyciela na remont, a potem będzie się toczyć cała procedura tzw Likwidacja Szkody.
Komentarz
-
Komentarz